Generelle retningslinjer

Afhentning og udlevering

  • Afhent til aftalt tid.

  • Husk at du får maden gratis – et smil og et tak rækker langt.

  • Har du haft en god oplevelse, kan du lave en vurdering af personen under profilen.

Regler for opslag

DelDinMad besøges af mange forskellige personer. Vi har indført nogle generelle regler i forbindelse med oprettelse af opslag. Hvis DelDinMad vurderer, at du ikke overholder disse regler, vil dit opslag blive skjult eller i særlige tilfælde slettet uden nogen form for advarsel.

Alle opslag kan afhentes gratis

Alle opslag på DelDinMad er gratis. Hele grundtanken er, at vi deler spiseligt overskudsmad, som vi tidligere ville have smidt ud.

Bemærk! Det er ikke tilladt at lave opslag på vegne af andre personer eller virksomheder.

Madvarernes tilstand

Madvarernes kvalitetsmæssige tilstand bør beskrives, gerne så detaljeret som muligt og skriv gerne hvad der er angivet på emballagen mht. “sidste anvendelsesdato” eller “bedst før”/”mindst holdbar til”. På den måde vil du undgå at modtage generelle spørgsmål,  som andre medlemmer måtte have til dit opslag.

Overskrift og billeder

Opslagets overskrift skal være relevant i forhold til opslagets indhold.
 Det er kun tilladt at benytte egne billeder – eller billeder, du har tilladelse til at benytte. Billeder skal illustrere dit eksemplar af madvaren i dens nuværende stand – og fx ikke et katalogfoto af madvaren som ny.

Reklamer, kontaktoplysninger og beskeder

Opslaget må ikke henvise til hjemmesider eller firmaer (bortset fra oplysning om producenten til det annoncerede produkt).

Telefonnumre og email-adresser må ikke indsættes i overskrift, beskrivelse eller vilkår for opslaget, men skal angives i de særlige felter til kontaktoplysninger / via. kortfunktionen.

Opslag der indeholder private beskeder, stødende indhold, efterlysninger, advarsler mod andre eller på anden vis afviger fra DelDinMad’s værdier vil blive slettet.

DelDinMad’s rolle

DelDinMad fraskriver sig ethvert ansvar i forhold til kvaliteten af de fødevarer som bliver delt på siden. Moderator vil såvidt muligt kigge nye opslag igennem og frasortere opslag, som åbenlyst ikke lever op til retningslinjerne.

Medlemmerne opfordres til at anmelde opslag, som på den ene eller anden måde fraviger intentionen for DelDinMads formål.

DelDinMad kan kun opfordre til at medlemmerne respekterer retningslinjerne, men vil i grelle tilfælde deaktivere brugeres konti, som ved særligt grelle eller gentagne overtrædelser fraviger fra de angivne retningslinjer.

Er du i tvivl kan du kontakte os på kontakt@deldinmad.dk