Konceptet

DelDinMad er en gratis online platform til deling af overskudsmad og giver dig samtidig et overblik over Facebookgrupper, organisationer og butikker i dit nærområde, der uddeler overskudsmad.

Vi har alle en fælles interesse i at reducere madspild og derfor har vi gjort det nemt for dig. Hvis du har mad tilovers eller ønsker at afhente fødevarer gør du en forskel, der er med til at sikre et bæredygtigt miljø i fremtiden.


Deling af overskudsmad

Opret opslag, nemt og hurtigt

Du kan oprette et opslag på under 2 min. Vi anbefaler at du vedhæfter et eller flere billeder af den fødevare som du vil give væk. På denne måde kan andre interesserede hurtigt via opslagene se hvilke fødevarer, der er til afhentning i deres område.

Nem og bekvem søgemulighed

Via den indbyggede søgemaskine har du mulighed for at søge fødevarer i dit nærmeste nabolag. Vil du gerne køre lidt længere, kan du søge op til 50km fra din nuværende placering.

Det er ligeledes muligt at søge på specifikke fødevarer, så hvis du lige står og mangler æg, salat eller noget helt 3. er det bare at gå på DelDinMad og søge.

Skab hurtigt kontakt

Hvis du finder fødevarer som du gerne vil afhente skal du blot skrive en besked i opslaget. På denne måde kan du nemt og bekvemt aftale afhentningstidspunkt mv. med den der har oprettet opslaget.

Giv feedback

Efter afhentning har begge parter mulighed for at give feedback til hinanden. Vi ønsker at skabe sikkerhed og tryghed for vores brugere.

Designet er tilpasset smartphones

Vi har optimeret DelDinMad til smartphones. Her vil du opleve et design, hvor brugervenligheden er i fokus. Det kan næppe blive nemmere at bekæmpe madspild.